Sök bland våra
rekommendationer på nya bilar

Märke
Månadskostnad
  

Om ALD Automotive

Vi säger att “bilar är bilar” det är människorna bakom som gör skillnad. I 15 år har vi på ALD Automotive, som märkesoberoende aktör levererat tjänster inom leasing och all hantering av tjänstebilar.
Vår erfarenhet och kunskap är till för alla företag. Oavsett om det gäller en eller flera hundra bilar så säkerställer vi att hjulen snurrar tryggt i er verksamhet.

Idag har vi över 21 000 leasingbilar där vi tar hand om all administration från inköp till avveckling av de gamla bilarna. Du slipper fundera på trängselskatter, drivmedelskort, körjournaler, rapportering av förmånsvärden, krångliga servicefakturor, försäkringsärenden mm. Vi ser till att förenkla bilinnehavet och förädla kontroll och kostnadsuppföljning för dig som kund.

Vår kompetens i form av 75 kunniga medarbetare brinner för personlig service och ständig förbättring. I våra lokaler i Täby norr om Stockholm driver vi även vår egen bilhall, ALD Bil, för försäljning av begagnade leasingbilar. På området finns även våra samarbetspartners inom bil-/däckservice, rekonditionering, lack och auktionsförsäljning. Vi driver tillsammans Sveriges största center för hantering av leasingbilar. Det ger kunskap och skapar effektivitet i vårt arbete med tjänstebilens kretslopp.

Läs mer om våra leasingtjänster under fliken ”Om leasing och förmånsvärden” i toppmenyn.

Vi är den svenska delen av ALD International med totalt 4000 medarbetare i 37 länder runt om i världen.
Totalt 1 milj fordon och ett stort internationellt kunskapsteam i ryggen gör oss till en marknadsledare.

Läs mer om ALD International:

http://www.aldautomotive.se/om-oss/ald-automotive/om-ald-international.aspx

Copyright 2014   |   ALD Automotive AB.   |   All Rights reserved